Schäferhundklubben Uddevalla

Detta händer idag

fredag
22
mars
Kennet, Kent

2019
Vecka 12

Om Oss

logga

Hjärtligt välkomna till Lokala Schäferhundklubben Uddevalla!

Schäferhundklubben Uddevalla är en lokalklubb tillhörande Svenska Schäferhundklubben som bildades i februari 2001 av några entusiastiska schäferägare. Vi har en klubbstuga och två appellplaner samt mycket skog som lämpar sig för bland annat spår och uppletande. Vi har även MH-banor och en MT-bana. Våra cirkelledare har bred kompetens och stor erfarenhet av att arbeta med hund. Vi använder positiva träningsmetoder.

Hos oss är ALLA hundar välkomna!

På Schäferhundklubben Uddevalla kan du träna både de internationella och svenska bruksgrenarna samt lydnad, agility och utställning. Vi anordnar också utbildningar efter era önskemål.

Mentalbeskrivning

Anmäl dig till MH på sbktavling.se
När du klickat på Betala, välj Jag vill betala via bankgiro/plusgiro. acceptera och skriv upp ditt referensnummer. Betala sedan helst på plats, eller på vårt bankgiro 201-0791 och ange ert referensnummer.

MT anmäler du dig till via SBKtävling!

Under fliken Instruktionsfilm så ser du hur du enkelt skapar ett konto på SBK Tävling och anmäler dig till tävlingar och prov 

 

Besöksstatistik

Besökare idag: 3
Denna månad: 207
Totalt: 16682

Blogg

Dagen före

FB_IMG_1545555548694

Klotterplank

Antal inlägg: 2

Namn: Anneli Börjesson Blanc
Hemsida: http://www.blancocks.se
Tidpunkt: 2014-03-10 12:05
Hej, Tack för ett jätte fint arrangerat MH i lördags den 8/3-14. Vi är så nöjda med alla banor som vi gick. Suveränt fin terräng. Tack Anneli och Lucas

Namn: Thomas Ludvigsson
Tidpunkt: 2013-09-21 14:04
Än en gång har Uddevalla levererat ett prov att högsta kvalitet. Thomas och Annika Ludvigsson tackar Claus och resten av gänget för ett mycket väl genomfört arrangemang..

Translate

Information från CS

Så här års efter att alla årsmöten har varit är det dags att lämna in styrelseförteckning samt årsmöteshandlingar till distrikt o kansli.   Lokalklubb lämnar in till Distrikt och Distrikt lämnar in till kansliet.

Följande Distrikt Sd har inte inkommit med ny styrelseförteckning:

Sd Mellan Norrland, Närke, Västmanland, Östergötland, Västra, Skaraborg, Gotland samt Värmland.

Följande lokalklubbar Sk har inte inkommit med ny styrelseförteckning till kansliet:

Sk Alvesta, Björnåsen, Enköping, Eskilstuna, Habo, Hagatorp, Halmstad, Härnösand, Höglandet, Jönköping, Listerby, Solsta, Stjärnborg, Sturup, Uddevalla, Umeå, Vårgårda, Warberg, Westbo samt Åker. 

 

Skynda och skicka in förteckningar över era styrelser så ni inte missar viktigt information för er verksamhet.  // Mvh "Maggan" Kansliet //.

 


 

OBS!  Nytt år  NY medlemsavgift 

I år är medlemsavgiften höjd från 295.- till 350.-

Är du redan medlem i SBK betalar du in 350.-

Är du inte medlem i SBK sedan tidigare betalar du in 750.-

Familjemedlemsavgiften är inte höjd.

Den nya avgiften gäller fr om 2019-01-01 


 


Medlemskap

Till alla er som betalar in edra medlemsavgifter till vårt bankgiro och tyvärr glömmer att göra anmälan på vår hemsida under medlem, snälla gör detta det är omöjligt för oss att kunna registrera in er som medlem på SBK annars och därför får ni heller inte utsänt era medlemsbevis eller vår tidning.


 

 

Vi samarbetar med

Royal Canin


 agria_djurforsakring_200