Schäferhundklubben Uddevalla

Aktivitetskalender

 februari 2019 
51fre
Max, Maximilian
2lör
3sön
Disa, Hjördis
64mån
Ansgar, Anselm
5tis
Agata, Agda
6ons
Dorotea, Doris
7tor
Rikard, Dick
8fre
Berta, Bert
9lör
Fanny, Franciska
10sön
Iris
711mån
Yngve, Inge
12tis
Evelina, Evy
13ons
Agne, Ove
14tor
Alla hjärtans dag
Valentin
15fre
Sigfrid
16lör
Julia, Julius
17sön
Alexandra, Sandra
818mån
Frida, Fritiof
19tis
Gabriella, Ella
20ons
Vivianne
21tor
Hilding
22fre
Pia
23lör
Torsten, Torun
24sön
Mattias, Mats
925mån
Sigvard, Sivert
26tis
Torgny, Torkel
27ons
Lage
28tor
Maria

Aktiviteter

Kurser

Klicka här för att se våra kurser och anmälan

Problemlösning

Det är inte ovanligt att hunden skaffar sig beteenden som innebär problem i vardagen. Hos oss kan du få hjälp att komma till rätta med vad helst det kan vara. Rimliga priser. Alla raser, även blandraser är välkomna! Boka tid för individuell handledning och problemlösning, kontakta Klaus på 0703-98 50 47

 

Träning

Varje Onsdagskväll är det öppen träning på klubben. Det börjar mellan 16 och 18 - kom när du har tid! - och håller på så länge man har lust. Här kan du bland annat få hjälp med gruppmoment och övningar där du behöver ha folk och hundar på plan. Det är också ett utmärkt tillfälle att komma upp och se vilka vi är som hänger här på klubben.

De flesta lördagar är det spårträning från klockan 12, om vi inte har MH/MT. Men ring gärna och kolla med någon om det blivit någon ändring eller om man har bytt spårmarker. Oftast träffas man på klubben för gemensam avfärd, men ibland ses man på pendelparkeringen vid Lerbomotet eller direkt vid spårmarkerna.

Observera att träningen inte är en kurs! Instruktörerna behöver få tid att träna sina egna hundar också. Självklart kan man alltid be om hjälp med något specifikt problem, och kan det inte lösas en tisdagkväll ordnar vi det vid ett annat tillfälle.