Schäferhundklubben Uddevalla

Om Klubben

Hjärtligt välkomna till Lokala Schäferhundklubben Uddevalla!

Schäferhundklubben Uddevalla är en lokalklubb tillhörande Svenska Schäferhundklubben som bildades i februari 2001 av några entusiastiska schäferägare. Vi har en klubbstuga och två appellplaner samt mycket skog som lämpar sig för bland annat spår och uppletande. Vi har även MH-banor och en MT-bana. Våra cirkelledare har bred kompetens och stor erfarenhet av att arbeta med hund. Vi använder positiva träningsmetoder.

Hos oss är ALLA hundar välkomna!

På Schäferhundklubben Uddevalla kan du träna både de internationella och svenska bruksgrenarna samt lydnad, agility och utställning. Vi anordnar också utbildningar efter era önskemål.

Vi har öppen träning på Onsdagar!

Alla är välkomna till oss för att träna eller bara komma förbi och snacka hund över en kopp.

Vi startar runt 16:30!

Medlemmarna hjälper gärna till mer er hund, men tänk på att vi är här för att träna våra hundar också.

Vi erbjuder också privat träning med fullt fokus på er som ekipage, så kom upp och träffa oss, vi är ett rätt härligt gäng.